Okategoriserade

Virkat Ahlgrens bilar

Har sett så många som virkar Ahlgrens bilar och jag fick ett ryck att också göra det. Pga olika tjocklek på garnet så blev de i lite olika storlekar. Mönstet hittade jag här på aehandmade.
Jag gillar att testa vad andra har gjort och delar så klart även med mig av mitt så därför är jag med i Härmapan. Vill du också vara med och på så vis få fler besökande på din blogg gå in på Sveas och se hur du gör.
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

5 kommentarer på “Virkat Ahlgrens bilar

  1. Bilarna ser sjukt mysiga ut, det är bara det att jag gillar inte att virka figurer. Jag har en son som bara köper Ahlgrens bilar, det enda godis han äter, han fyller år snart, vore något att testa kanske!? Kram/Finas mammis

    Gilla

  2. Halloo!! jag håller helt med dig, det att virka figurer är inte min grej heller. Det tog tid, skall sys och så är det inte så roligt. Utan jag gillar att virka sånt jag har nytta av som sjalar, vantar och mössor m.m. Men nu har jag testat detta och jag kommer inte att göra flera. Ibland så får jag infall att testa men jag är ingen som virkar bakelser och såntHa en trevlig söndagkram camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s