Okategoriserade

Tack Mella och Bebbe för tiden vi fick tillsammans

Det har gått några dagar sedan jag gjort något inlägg men det har varit lite jobbigt de senaste dagarna. 
I måndags så fick vi göra oss av med vår adoptivkatt som vi tog oss ann i höstas. Vi tog hand om två syskon från ett katt hem som de bott i över ett år, och de var över 6 år gamla och tyvärr så klarade de inte av omställningen så i januari fick Bebbe somna in och i måndags så var det Mellas tur att komma till himlen. Ett svårt beslut men ett absolut nödvändigt för hon mådde väldigt dåligt psykiskt. 
Det liksom etsar sig fast i näthinnan vissa bilder av när man skall avliva djur och det har satt sig väldigt hårt hos oss. De var fysiskt i väldigt god form men psykiskt inte. Så jag fick göra deras lidande kort och eftersom man inte vetat hur de haft det innan så var det väldigt svårt att veta hur man skulle behandla katten eller jobba med för att få den i bättre skick utan detta var det mest humana. 
Så jag och Linnea har gråtit mycket och det känns skit och massa minnen kommer upp under den underbara tiden vi fick ha Bebbe och Mella med oss men vi vet att de är på ett bättre ställe nu och jag hoppas de inte hemsöker oss för detta. 
Vi älskar er Mella och Bebbe men nu är ni tillsammans..
Camilla och Linnea

2 kommentarer på “Tack Mella och Bebbe för tiden vi fick tillsammans

  1. Tack! ja usch det har varit jobbigt denna veckan. Helt plötsligt är man i tårar och så går det över och så är det hela tiden. Men det känns ok nu. Vi har ju min dotters katter Milton och Mist som är 6 månader och hos oss varje dag så gosa med katter kan vi fortfarande göra och tur är väl det. Det luktar så gott av dom..Kram camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s