Okategoriserade

Påskfint vid entrén

Idag var jag på en tur till Torp och fick shoppat lite allt möjligt. Så klart kom jag över dessa Teté Teté och så lite björkris och fjädrar m.m så blev det lite påskstämning här hemma. Fast det är fortfarande kallt om nätterna så det blir att ta in dem om natten.

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Påskfint vid entrén

  1. Gör bara inte som jag gjorde, glömde ta in blommorna så de frös på natten! Va fint med den röda grenen, tror jag har sådan buske i trädgården. Här virkar jag mormorsrutor i pastelliga färger. Får visa dig dom på min blogg framöver! Kram/Finas mammis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s