Okategoriserade

Virkade shorts

Nu börjar jag planera inför kommande virkprojekt. Emma min dotter vill ha ett par virkade shorts och det finns som sagt en del att välja på. De två längst ner är köpta men jag skall försöka att få virkat något liknande. 
Så jag skall försöka kombinera ihop två mönster där den ena (över höger) har ben men att jag går den virkade spetskanten som den vänstra eller om jag hittar nått annat. Men något i denna stilen skall det bli hade jag tänkt. 
Här är länkar till mönster jag tänkt använda VirkstadenCoatscrafts.
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Virkade shorts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s