Okategoriserade

Saknar virkningen

Kan inte annat än medge att jag längtar efter min virkning!! 
trodde att det skulle vara för varmt att hålla på med det här nere. Men på kvällen när vi sitter och slappar så saknar jag något att greja med. Jag orkar inte att läsa bok så jag har hittat lite skvallertidningar så det får räcka i några dagar. Skall tillsvidare alltid ta med virkning när jag reser, det väger inte så mycket och tar ju som sagt ingen större plats. Man lär så länge man lever….
Ha en trevlig dag på er..

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s