Okategoriserade

Ananassjal

Nu börjar resfebern att kännas och jag försöker att hålla mig sysselsatt hela tiden. Så jag har börjat virka en ananassjal. 
Köpte en härva garn i gammelrosa och använder virknål 2.5 så det är väldigt smått men ett mönster som är kul att virka. Tog lite tid innan jag kom in i det men nu har jag fattat poängen. Hittade ett mönster där man kan följa med bild steg för steg och det underlättar väldigt mycket. 
Mönstret hittar ni Här hos Garn och mera
Lånat bild från Opellae.blogspot.com
Min sjal kommer att ha mindre ananas på för jag har ett tunt garn.
Men nu har jag iallafall fått startat något som jag kan fortsätta på efter resan för då kommer jag att vara virksugen.

Jag är en härmapa och tycker det är roligt att testa andras mönster och bli inspirerad av andras hantverk. Att dela med mig av mina hantverk, mönster och länkar till bra sidor tycker jag är en självklarhet. Gå med du också och finn andra härmapor och på så vis även får fler tittare på din sida. Hur du går med kan du läsa på Sveas

Hoppas ni har blivit inspirerade

och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s