Okategoriserade

Våffelgrytlappar

Nu har jag gjort min första våffelmönstrade grytlapp och det var ju hur lätt som helst och så fort det gick. De är tjocka och bra så man bränner sig inte igenom dom kan jag lova.
Har använt garnet Viva och virknål 4 mönstret hittar ni Här alltså hos Made by Cecilia. Hon har även gjort en bra steg för steg beskrivning.

Som sagt så är jag en härmapa och tycker det är roligt att testa saker som andra gjort och sedan även dela med mig av detta. Så jag är med i Härmapan skapad av Sveas där vi varje lördag skickar in vad vi gjort och delar med oss av varandras arbeten och allt samlas på denna sidan. Gå in du med och se hur du kan vara med

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Våffelgrytlappar

  1. Hej Camilla, tack för att du vill kolla min blogg! Missade precis att skriva hur man gör lavendelsocker, men nu är det åtgärdat. Gå in och kolla min blogg så kan du klicka vidare till bloggen Söta saker. Jättefina grytlappar du gjort och vilket garnfynd! Är nästan klar med min virkade matta, måste bara sprätta sönder ännu ett påslakan(för bara några fjuttiga varvs skull). Ha det så skönt på din resa! Kram/Finas mammis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s