Okategoriserade

Lila spindelsjal

Ytterligare en spindelsjal är gjord, men denna gången gjorde jag en kort variant. Garnet jag använde är Garn Tradition från Rusta och virknål 4. Sjalen skulle bli så stor och tjock om jag gjorde hela mönstret så jag virkade 6 hela spindlar och rundade av slutet med mormorsstolpar. Sedan så virkade jag på frihand en ljusrosa uddkant runt som blev väldigt bra och förstärker den lila färgen på sjalen. 
Mönstret finner ni Här på Kungen och Majkis

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s