Okategoriserade

Vitt och fint

Idag har jag målat färdigt hyllorna till skåpet jag köpte för 200 kr på Återbruket får någon vecka sedan. Man gör det roliga först, som att måla yttersidan på skåpet men sedan blev det tråkiga kvar ”lådorna” som varit grundmålade men inte direkt haft lust att måla. Men idag fick det bli färdigt, och det var riktigt skönt att få undan alla målar grejer och papper som legat överallt.
Så i morgon blir det att vika in linne dukar och annat som jag inte använder så ofta. Men det får nog bli en lavendelpåse där inne så inte det blir för mycket färg lukt för det lär ta ett tag innan det försvinner. 
Nu har jag fått lite ordning i gästrummet men en del fattas. Som lite mera tavlor och belysning men jag tar en sak i taget. Vill att det skall vara just det där när jag köper något och det hastar inte direkt. 
Var och köpte en sängmatta på Happy Price och den matchade fint till korgen. 
Här är anslagstavlan jag gjorde av en gammal tavla som jag tog bort bilden. Målade om ramen och satte på hönsnät så blev det en suverän anslagstavla
 Lite pynt får man ju ha så det inte blir helt kalt i gästrummet
 Böcker är väldigt fint att dekorera med och bara byta efter stil och smak.

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Vitt och fint

  1. Jättefina bilder du visar och visst är det fint med \”fina\” böcker som ligger framme så där. Det brukar jag också dekorera med. Just nu har vi det lite upp och ner här hemma, gubben målar kökstak, det blir troligen 4 varv innan det är klart. Får visa sen på min blogg! Ha det så bra! Då får du inga semlor idag?! Jag ska faktiskt unna mej en! Kram/Finas mammis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s