Okategoriserade

Gammalt skåp

Har i några veckor varit och tittat på ett skåp på Återbruket i Tanum. Det var något med det som jag fäste mig med det, att det fanns potential att göra något fint av det.

Så idag åkte jag ner för att se om det fortfarande var kvar och det var det, så jag köpte det. För 200 kr fick jag detta fina skåp som jag nu skall måla om och så skall det bli mitt linneskåp som jag skall ha i gästrummet.

Hoppas nu att det blir så fint som jag se det i mitt huvud….

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

2 kommentarer på “Gammalt skåp

  1. Hej!! tack för du lämnade kommentar, alltid kul att höra från läsare att dom kikat in. Ja Fröknarnas hörna är nog något som kommer att slå stort, det verkar så enl besökarna..kul för dom. Trevlig helgHäls camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s