Okategoriserade

Stylat lilla toaletten

Nu när jag fått fina tavlor och grejat lite i lägenheten så vill jag bara fortsätta, för det är sååå roligt att förändra hemmet. Det är lite farligt med att vara arbetslös och vara hemma mycket för man blir hemma blind och tröttnar på vissa saker och vill byta ut oftare.
Men idag flyttade jag om lite tavlor som jag köpte för en vecka sedan och det tillför rummet en annan stil och som är så lätt att ändra igen som jag gjorde i dag i vår lilla toalett

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s