Okategoriserade

Virkad mössa med snäckmönster

Igår virkade jag en underbar mössa. Tyvärr passar inte färgen mig så Emma skall få den istället för hon fyller 21 år i morgon och jag vet att den passar henne perfekt,  men jag skall virka en svart till mig idag. Den ser avancerad ut men den är super enkel att göra. Beskrivningen till mössan hittar ni här. Jag använde Helen garnet från Rusta och virkesnål nr 4. 

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

2 kommentarer på “Virkad mössa med snäckmönster

  1. Hej!!Tack för din respons. Ja den blev jättefin och min dotter som fyller 21 i morron har fått den. Så nu är jag strax färdig med en svart som jag själv skall ha.Det är ett superbra mönster och fort går det. Skall lägga ut ditt namn som länk på den oxå..Trevlig kvällHäls camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s