Okategoriserade

Vårliga grytlappar

Nu är mina vårliga grytlappar färdiga och de blev jättefina tycker jag. De är så dekorativa att jag skall göra några till, det är roligt att virka något som blir använt och är väldigt behagliga att greppa med.

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

2 kommentarer på “Vårliga grytlappar

  1. Oh jisses va jag blir impad över din energi! Mattan jag gör har jag kallat ett långtidsprojekt, har iaf virkat kanske 10 varv, men den ska bli STOR. Tror jag. Gjorde mkt mer när jag var yngre. Då hade jag jämt en virkning i händerna! Jättefina grytlappar o underbar vårfärg!Kram/Finas mammis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s