Okategoriserade

Julgranen 2012

Nu har vi klätt vår gran (plastgran) och i år blev det dock inga röda kulor utan i massa andra färger men dock ett och annat rött hjärta kom med. 
Vi hade köpt en ny ljusslinga till granen med små ledljus och när allt var klätt så bländade ljusen så mycket i kulorna att man inte såg nått som hängde i granen. Så det blev att ta bort det och sätta upp den vanliga ljusslingan och det blev mycket bättre och så kan man ha på granen även när man ser på tv för det gick inte med den andra. 

Jag hade tänkt mig något mindre pynt i granen i år men enligt barnen så skall den vara fullsmockad med pynt så, så fick det bli. Alla har vi ju en egen stil att dekorera granen och vi köper en del pynt när vi är ute och reser och det måste ju så klart hängas upp och visas.
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s