Okategoriserade

Julkransar

Idag första advent har jag passat på att vara ute i solen de få timmarna den var framme. Har gjort ytterligare några grankransar och nu är det färdigt för i år. Som sagt så är det första gången jag gör grankransar så jag gör inga direkta proffs utförande men är nöjd med de jag gjort.Mina svärföräldrar fick en och så även min svägerska.Här är lite bilder 

Hade inte så mycket pynt hemma så jag fick virka ett hjärta, och även ta juletiketter och polkakäppar men man tager vad man haver.
Ha nu en underbar advent 
Kram Camilla

2 kommentarer på “Julkransar

  1. Hej!!Ja det har varit för kallt så jag har huserat i tvättstugan. Det blir en gran bös men hellre det än genomfrusna fingrar. Hoppas du haft en trevlig advent.Här har vi inte haft snö ännu i vinter men just nu så börjar det flinga lite. Hela sverige har men inte vi,..så är det att bo på västkusten…Ha det gottHäls camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s