Okategoriserade

Jag och mina tankar

Jag känner mig så blä just nu!! jag har väldigt svårt att finna mig bekväm i min ”tjocka” kropp. Problemet uppkom i och med att min sköldkörtel började att strula för några år sedan och vikten helt plötsligt gick upp. Har försökt att gå på gym och skaffat helårskort men inte ett kilo gick jag ner under 3 månader jag försökte. För några år sedan försökte jag med shake drycker och gick ner 8 kilo men ack så fort jag slutade for jag upp i vikt igen.

Som min läkare säger så kan jag inte äta mera rätt än vad jag gör idag och medicineringen kan vi inte ändra på utan att jag får finna mig i detta. Det är inte så lätt att finna sig i det när kläderna i garderoben för ca 1 år sedan passade men inte nu.

Även efter operationen då jag hade en tumör i nacken i våras och fick äta mycket mediciner gjorde ju även sitt. Och så har jag fått reumatiskvärk pga psoriasisen som även där spökar så det är mycket som har hänt det senaste året som gör att jag känner mig klumpig och tjock och så är jag så jävla stel i mina leder att jag inte kan gå för långa promenader eller ens kan jogga lätt utan att ligga med massa smärtor och ta medicin för det.

NEJ nu skall jag inte sitta här och tycka synd om mig det känns bara gött att få lasta ur sig saker som tynger en ibland och jag skall jobba på att ÄLSKA MIN KROPP SOM DEN ÄR. Jag är samma människa som vanligt men bara  klokare, visare och mera ödmjuk människa än vad jag var för några år sedan.

Får vara glad över att de bad mig om legitimation på systembolaget i tisdags i Strömstad, det gjorde min dag Happy.

Nu skall jag hitta en flygbiljett till Thailand som vi skall åka till för 5:e gången den 27feb-16mars. All värk försvinner på en gång när jag kommer till Thailand.

 De på VC säger varje år: Camilla, du måste bort från Sverige och vara i värmen så mycket som möjligt och det är sant. De sade att bäst vore om jag bodde utomlands på vintern och vara i Sverige på sommaren för att jag skall vara någorlunda smärtfri.
Hade jag haft pengar så skulle jag ha flyttat för länge sedan…

Så nu känner jag mig bättre och gladare…så ha en trevlig kväll på er alla…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s