Okategoriserade

Till EM möbler i Ed

Idag blir det att åka till EM möbler i Ed och kolla på ny säng till Emma. Hon vill ha en stor kontinental säng som hon kan ha i många år till så klart. Sedan blir det nog att jag går ut och gör några mosshjärtan för jag gjorde några stommar i går kväll men så regnade det så mycket så jag hade ingen lust att gå ut och greja med det då. 

De jag skall göra nu är mindre hjärtan som jag kan ha lite över allt och så krävs det inte så mycket pynt heller utan ”Less is more”. 
Så jag får nog rycka upp mig och göra mig i ordning och se till att komma iväg…men vi höres under dagen .
Have a nice day.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s