Okategoriserade

Dekorerat blockljus..

Fick en ide i morse när jag såg mina tre block ljus från IKEA, som stod där helt nakna på byrån i sovrummet. Bredvid låg julklapps etiketterna jag köpte i Skottland och såg att färgkombinationen var perfekt. Så jag tog och nålade fast några olika etiketter på ljusen och det blev väldigt fint får jag säga…nöjd,nöjd..

En kommentar på “Dekorerat blockljus..

  1. Men så göy Camilla at du har ein blogg..Du har jo alltid vore fantastisk flink med interiör og stil…Har lagt den i mine favoritter..KramIngjerd

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s