Okategoriserade

Victoria´s secret i London

VICTORA´S SECRET

Nu är vi hemma från London och vi har haft det underbart. Så klart så var Victoria Secret vårt absoluta första mål på vår resa. Vi bodde 3 minuter från butiken och vi var där varje dag. Helt otrolig upplevelse att gå bland alla fantastiska underkläder och en butik med lyxig inredning överallt. Detta är värt allt och rekommenderar det verkligen. 
De har anställda överallt som hela tiden kommer och vill hjälpa en, men det kan bli jobbigt tillslut. Bara att gå på toaletten här var också en upplevelse med lyxig inredning och den senaste parfymkollektionen som man fick testa gratis, så klart var jag där och sprayade på hela mig, men gott luktade jag i alla fall.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s