Okategoriserade

Blogawards 2012- snart är det dax

Sedan vi kom hem från London i Fredags så har jag sagt att det inte blir något Stockholm för oss. Det sög väldigt mycket pengar i London och så är jag så trött på resandet. Kontaktade hotellet igen om detta men ej ännu fått något svar om av bokning så efter många om och men så får vi nog åka ändå. För även om vi inte åker så måste vi betala fullt pris för bokningen jag gjorde på http://www.booking.com gick inte att avboka. Så vi får samla krafter i veckan och åka och att Linnea får gå på blogawards där hon är nominerad och så får hon träffa lite kändisar så klart.
Det blir nog mera skrivet om detta i veckan så vi hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s