Okategoriserade

A-kassan

Blev så glad idag när a-kassan ringde och meddelade att jag endast blev avstängd i 10 dagar efter min senaste uppsägning. Så nu kan jag änteligen få lite lugn och ro och leta jobb utan att stressa. För vetskapen om att man kanske inte skulle få någon ersättning i ett halvår är för jävligt. Men dom bedömde detta att jag fick 10 dagar karens.
Inte för att jag får så mycket från a-kassan pga att jag jobbat 50% i flera år så blir ju ersättningen därefter. Men det räcker ju till hyran och lite till så jag är glad för det så klart.

Skönt att kunna bocka av ett problem på listan.

Trevlig kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s