Okategoriserade

Resan till London

Den 11 September åker jag, Emma och Linnea till London. Vi skall dit och mest kika på nyöppnade Victoria Secret, Harrods och Primarket m.m. Hotellet som vi bokat heter Mermaid Suite Hotel och ligger på Oxford Street.
Vi valde detta för det ligger mitt på shoppinggatan och nära till allt. Inte det bästa hotell jag bokat eller billigaste men som sagt vi kommer bara att vara där i 3 dagar så man vill inte åka eller gå flera kilometer för att uppleva London. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s