Okategoriserade

Liten makeover i Linneas rum

I veckan så tapetserade vi i Linneas rum. Hon hade tidigare en brun fondvägg vid huvudgaveln och medaljonger på kort väggarna. Dessa tapeter lät vi vara kvar och bytte bara på lång väggarna. Tapeterna är vita med väldigt små och tunna ränder i som ger i från sig ett fint skimmer. 

  Vi var även på IKEA och fick köpt två vita LACK hyllor och bytte ut de tidigare svarta. Gardinerna hade hon sedan tidigare och pläden är också köpt på IKEA. Så rummet blev ljust med lite beiga toner här och där.

 Här är Linneas makeup plats. Spegel,belysning,hurtsar, hylla och stol är från IKEA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s