Okategoriserade

Min nya cykel

Igår fick jag en helt ny cykel. Jag har inte ägt någon sedan i tonåren och nu fick jag en klassisk dam cykel med korg och den har 3 växlar. Helt underbar att cykla med och sadeln är mjuk och hand tagen behagliga att hålla i så det känns som en lyxcykel trots att den är köpt på Biltema. Den heter Ahwanee 28″ och är svart och har blommor på ramen. Riktigt nice…

Så nu cyklar jag varje dag till gymmet och är uppvärmd när jag är framme. Riktigt stolt över min cykel och jag vet att ungarna inte kommer att använda den för den är alldeles för tantig, men det struntar jag i. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s