Okategoriserade

Laura Ashley inspiration

Sovrum i svala ljusa färger som går från vitt till ljusgrått och silver. Tapeterna är väldigt snygga och sedan hela helheten inbjuder till vila och relax. Att få till kuddar,filtar och överkast att vara fluffiga och släta är jag väldigt avund på. Gardiner med mycket tyg och tyngd men ändå på ett luftigt sätt som gör hela rummet ombonat. 

Denna isblå inredningen är helt underbar. Allt från tapeter, lampor och textilier matchar och känns inte på något vis förmycket. Moderna mönster i en klassisk inredning som skriker att få komma in i mitt hem.

Bilder hämtade på http://www.lauraashley.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s