Okategoriserade

Tankar om jobbet

Jag är så himla glad över att fått jobb på Cubus på Nordby. Hoppas bara att jag gör bra ifrån mig och att allt går bra i sommar. Det är rätt coolt att få jobba i en klädesaffär och det skall bli så himla kul. Nu är det några veckor kvar och jag får ta detta som semester. Så till veckan blir det midsommar och det skall handlas mat och dricka. Nu skall tjejerna jobba men skall i allafall göra något extra till dom.
Annars har jag suttit med Emma, jag, Linnea och Addes schema och lagt in alla på ett gemensamt schema så jag ser hur vi jobbar och om jag kan samåka med någon.
Skall ta buss till jobbet för det är det billigaste sättet att resa och att vi inte behöver ha tre bilar som kör så långt varje dag.
Nu har jag fått snackat av mig lite och jag skall ta något och käka innan jag går och lägger mig.
Seeeee youuuuu!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s