Okategoriserade

Några kilo hit och dit

Nu inför mitt jobb på Cubus så skall jag försöka anstränga mig att röra mig mera och förhoppningsvis kanske kunde gå ner några kilo. Det är ingen ide att försöka banta för det funkar inte för mig utan det får ske på annat vis. Så jag skall införskaffa mig bra skor både sandaler och Shape up skor och så kommer jag att röra mig mera på jobbet.
Nu har jag ju blivit mycket bättre i benen efter kortisonsprutorna men jag har ju lite ont kvar men inte alls som det var för några veckor sedan.
Men som sagt vad så kommer det bli en goooo sommar med mycket grillat så det kommer jag inte att prioritera bort utan springet på jobbet skall förhoppningsvis hjälpa mig på traven.
Tjohoooo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s