Okategoriserade

Linnea och framtiden.

Nu har min dotter Linnea tagit studenten från frisörs utbildningen i Uddevalla. Men hon kommer inte att jobba inom detta för hon har fått väldig allergi på händerna. Men hon hade ändå tröttnat på frisör yrket och vill egentligen jobba med makeup istället. Trots detta fick hon höga betyg så hon kan ju alltid söka till någon högskola längre fram om hon vill det. Men som sagt så vill hon nu jobba och skaffa sig en lägenhet så fort som möjligt.
Hon och killen bor nu hemma hos oss tillsvidare för de jobbar i Strömstad men där får man inte tag på lägenheter. Så de söker jobb i Uddevalla för att sedan skaffa lägenhet, och där är det lätt att få boende.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s