Okategoriserade

Manglat linnedukar

Igår var jag och manglade dukar. I HSB föreningen som vi bor finns det en mangel stående i ett förråd som ingen knappt vet om att vi har. Min svärfar visade mig för ett tag sedan hur man manglar och viker dukarna så klart så vecken blir platta och fina.

Så igår fuktade jag ner en hög dukar och manglade dessa. Sedan så hänger jag dem på galjar som sedan får hänga i garderoben för då håller dom sig fina. Kan ju rulla dessa på rullar men jag har ingen plats för det. Nu är inte jag något proffs på detta men det går ju inte att jämföra med att stryka dukarna, så nu kan jag duka fint till studenten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s