Okategoriserade

Idag är det balen för Linnea och Adde

Idag är det balen för Linnea och Adde. Den skall hållas på Gustavsberg i Uddevalla. Just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt och dricker kaffe. För om en timme börjar kaoset när allt skall piffas och puffas. Kl 10 skall jag till floristen och hämta rosor som jag beställt för några veckor sedan. Rosorna är ljus champagne och hon skall ha några i håret och så har det gjort ett armband i små rosor och brudslöja. Adde skall ha en på kavajen också.

Men innan rosorna kommer i håret så lär det vara kaos här hemma för att hon inte får till frisyren. Och sedan är det för hon inte får i ordning makeupen. vi kommer att halka på all hårspray och hår och kläder överallt. Så JA! det skall bli skönt när allt är klart. Vi har hållt på med denna balen i ett år snart, med skor, klänning, brun utan sol, frisyrer, rosor, limousine m.m så nu när man är där så känns det liksom ut tjatat och man vill bara få det överstökat. Men så klart hoppas jag ju att det blir en trevlig upplevelse för dem och att vädret håller upp för just nu regnar det och det är 10 grader.
Men jag kommer att ta kort under dagen och lägga ut så kika in ibland och kolla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s