Okategoriserade

Lite ändringar på sidan

Har idag rensat i mina gadgets så jag fick bort sådant som inte hade något värde och allmänt ointresserade. Tänkte först ända layout men det blev inget bra så det fick bli som innan men att jag då rensade lite.

Hoppas hitta nya saker att skriva om och även nya inredningsreportage så det blir att lägga lite mera tid på surfandet och söka i tidskrifter efter unika reportage att ta med. Det är ett jobb att alltid hålla sidan aktuell och det är inte lätt när det finns så många där ute som skriver om samma saker så det gäller att hitta min grej i alltihopa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s