Okategoriserade

Fint i köket

Efter gårdagens inköp av blommor (se tidigare inlägg) så fick ytterligare andra saker i köket flyttas på. På denna tavellisten hade jag ljuslyktor och en tavla med svart text på. Så jag köpte dessa små orkideer i plast som är jättefina och så hängde jag en bild på och så åkte Tricia Cuilds bok upp oxå. 
Men jag skall beställa Keep calm and eat a cupcake som jag väldigt gärna vill ha men detta får duga undertiden. Men till hösten blir det små ljuslyktor på hylla istället. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s