Okategoriserade

Svanefors textil – vår/sommar

I senaste Home&country fick jag se Svanefors vår/sommar kollektion. Textilier i många olika färger och tryck och inger en väldig lyx. Det man ser är att man tar det lantliga och kombinerar med den industriella trenden och dessa harmonierar fantastiskt fint ihop.

Här beskriver Svanefors sin kollektion

Tro hopp & kärlek

Namnet på våren och sommarens kollektion är tre starka ord som så enkelt och bra beskriver det vi känner och tror på. I den lantliga delen har vi valt lite dova färger som dimrosa, lavendelblå och ljusgrå. Trenden där allt är tillåtet och bara den egna smaken sätter gränser håller i sig. Därför hittar ni allt från det vita lantliga till det färgstarka karaktärerna.”
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s