Okategoriserade

Presenter från Linnea

Min underbara dotter Linnea kom i kväll och gav mig jättefina presenter som jag fick idag trots att jag fyller i morron. Det har varit en jobbig kväll med att Emma packade sina saker och flyttade ut i all hast och jag var ledsen så dessa presenter uppmuntrade mig Enormt. Jag är så glad över detta och känner att allt ordnar sig nog.
Här är lite bilder på de fina presenterna jag fick

Ljuslyktor 

Önskade mig denna skylten och fick den…tjohooo
Bilden är på sned, men stenen önskade jag mig och skall ha ute vid min entre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s