Okategoriserade

Om måla vitrinskåp

För några år sedan skänkte jag bort mitt vitrinskåp i furu till en kompis. Då fanns det inte tanke på att måla om det, men nu vet jag att det hade blivit jättefint. Tänk ett vitrinskåp med fina linnedukar, och lite ljus som är knutna med spetsband, glaskulor och annat lantligt och fint.
Att låta vitrinskåpets dörrar får vara öppna och bara detta inger luftigt intryck och stämning till rummet och möbeln bara genom att målat det vitt…

bild hämtad från: himlarum.blogspot.com

Men då kunde jag inte se det för mitt inre att det skulle bli fint vitt, men nu älskar jag vitt. Så jag hittade denna bilden på nätet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s