Okategoriserade

Måla om köksbordet

Nu har jag kollat med lokalt företag om vad det kostar att sprutmåla vårt köksbord utan stolar. De skulle ha 2000kronor och det tyckte jag var dyrt. Jag hade helst velat ha en ny matsals möbel som vi såg på EM  som heter Vinga men det blir lite dyrt nu när vi skall byta köksluckor. 
Bordet vi har nu är i björk och vi gillar det, för man har iläggskiva och att det är robust och passar oss Men det är fel färg. Så jag var nu på Colorama och pratade med dem  om vad för bra färger som finns att måla köksbord med och tål slitage. 
Och det har kommit ut en ny färg Alcro Exklusiv som är en halvblank eller högblank färg som är långsam torkande och som flyter ut och gör att man inte ser pensel dragen. Så det blir att köpa färg till veckan och sätta igång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s