Okategoriserade

Silk épil 5 Epilator

Idag kom Linnea hem med en Epilator. Hon bloggar om makeup och skönhet och fick en Silk épil 5 från Braun gratis (värde 1000kr) om hon testade den och skickade in en recension om hur den funkade. Hon har en jäkla tur att få grejer gratis nu för tiden.

Så jag fick vara testpersonen för denna epilering. Ja ha!! vad skall man säga??? det var som att noppra benen med en pinsett men fler på en gång men efter en stund så lade sig smärtan och det blev inte så jobbigt som jag trodde.
Men det är klart att huden blev rödprickig men det fick man med en kylgel som legat i frysen och lade på benen så de ”lugnade” ner sig..Positiva är ju oxå att jag inte blöder från hundra små sår efter att man rakat sig och det håller sig borta längre än vanlig rakning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s