Okategoriserade

Konfirmationspresent

Jag får väll hoppas att konfirmanden som jag har köpt denna tavla till inte tittar i min blogg inom de närmsta veckorna. Tror inte hon är intresserad av mig, men så klart kanske hennes mamma kollar men hoppas hon blundar..

Vi var för en tid sedan och köpte ett vackert halsband som mina tjejer valde ut men så ville jag ge henne lite mera så så då fick det bli denna posters som jag skall rama in. Som vanligt så har jag beställt den från http://www.heanochfiansbyra.se/.

Ville ge något som inte är en kristallvas, skål el dyl utan nått som skulle vara nice att ha i rummet. Nu är bilden gul men jag har beställt den i svart m vit text.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s