Okategoriserade

Virkad vante

Igår började med att virka vantar för första gången. Jag har sedan många år tillbaka massa nystan i den milerade gröna färgen nedan, som skulle blivit en tröja..uggg…Men så tänkte jag att : jag skall försöka virka vantar och det gick helt suveränt. det tog mig typ 6 timmar av virkning. Och jag gjorde en blomma på och så krullar det blev jättefint och dessa skall jag ha till jobbet. Ungarna tar ju vantarna hemma så dessa vet jag de inte tar..hihi…Ett väldigt lätt mönster och bra passform, så fram med rest garn. Det gick ett nystan på 50g och inget märkvärdigt garn
Virknålen är 3.5 mm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s