Okategoriserade

Malm byrå före, efter och efter igen

I somras målade jag om min bruna Malm byrå i vit matt färg. Sedan shabby chic:ade jag den med slipade hörn och lite schabloner på. Men nu fick jag se en bild på en helt vit byrå (se bild 3) och nu blir det till att måla om byrån i helt vit blank färg. Varför köpa ny när jag har en hemma och det blir några hundringar billigare. Onödigt att slänga den, så jag ger den ett tredje liv och hoppas det blir bra…så det blir att köpa färg till veckan…vad tycker du??????

2 kommentarer på “Malm byrå före, efter och efter igen

  1. Hej!!Ja jag fick så klart sandpappra lite, men sedan så målade jag 2 ggr med färg över du kan ju så klart ha grund färg men jag använde alcro och då räckte det med 2 stryk. Först ville jag ha en matt färg för att sedan shabby chica lite men sedan så målade jag över allt igen i lite mera blank färg för det är lättare att torka av tycker jag. Nu har jag haft den i några år så det är dax för ett extra stryk för att få mera lyster i den. Så lycka till och trevlig helg camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s