Okategoriserade

Gösta Unefäldt – boken "nyckeln"

Idag var jag och köpte Gösta Unefäldts senast bok Nyckeln. Han var på Hedemyrs och signerade sin bok, så jag hade bokat denna dagen till detta och köpa en till mormor i julklapp. Han är ju en författare som har skivit ett tiotal böcker och flera filmer som utspelar sig i Strömstad och är en polisroman som utspelar sig i Strömstad.
Han tillägnade några ord till mormor och det var roligt, jag vet att mormor kommer att uppskatta denna julklappen. Det är ju som sagt inte lätt att hitta på något till äldre människor, men böcker är alltid uppskattat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s