Okategoriserade

Julfilm och julmys

Åååå jag älskar julen, julgran, allt julmys och julfilmer. Så nu sitter vi och kollar in julfilmer som vi INTE har sett men det är inte så mycket julfilmer eller julsagor som görs nu för tiden. Men vi skall i allafall se Hangover 2 och Christmas in wonderland så har vi något att se ikväll.

Nu är det bara snön som fattas utanför och julfrid…det skall bli underbart med julledigt och att ha hela familjen samlad till jul. Iår kommer inte svärföräldrarna och då blir det bara vi fyra och det längtar jag verkligen till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s