Okategoriserade

Väntan på semestern

Nu vill jag åka till Thailand!!!!jag behöver värme och sol och få bada. Det är bara ca 3 mån kvar och jag skall verkligen njuta av semestern i Hua Hin. Det är en perfgekt stad där man får mycket för pengarna, god mat och underbara stränder. Sedan att man känner igen sig när man kommer tillbaka. Det skall bli roligt att träffa alla på Mango Spa Resort igen och få uppleva allt igen. Denna gången skall vi även till en restaurang som flera svenskar var på och fick en underbar trerättersmiddag av hög kvalitet och för billig peng.
Det är gött att slippa leta efter restauranger m.m nu vet man vart allt finns och man kan få en riktig lat semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s