Okategoriserade

Enkelt men snyggt vinställ

beskrivning vinställ

Trä plankor har ofta så vackra mönster som du inte behöver komma med en komplex design för ditt DIY möbler och accessoarer inredning projekt. Till exempel kan du göra en riktigt vacker väggmontering vinställ av en enda planka av cederträ. Materialet är inte alltför dyrt men är verkligen underbar. För att göra vinställ du också behöver en borr press med en 1,25 ”navare och några sandpapper för att avsluta det. Du behöver också L-fästen eller pelikan konsoler för att hänga i racket när den är klar.
Besök camillestyles för instruktioner om hur man bättre borra hål i trä planka.

(Detta vinställ inte gjort av mig)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s