Okategoriserade

Kattastma

Tidigare i höst var vi hos vetrinären med vår Nisse 13år. Först så trodde vi att det var lufvägsinfektion pga att han hostade så konstigt och rätade ut kroppen för att få luft när han hostade eller rättare sagt rätade ut sin kropp. Då fick han kortisonspruta som verkar under 3-4 veckor och en pencillinkur för ev luftvägsinfektion.
Allt försvann och han blev som vanligt, men efter en månad så var det tillbaka igen. Så igår var vi och röngade honom och det var kattastma som vi trodde. Nu får han spruta som varar i ca 1 månad och kan variera om det är så att han har mer ont av det när det är vinter och kallt. Så vi får se hur han mår allteftersom säsongerna kommer och går. För det verkar som han har mest ont av det på vinterhalvåret.

Må hälsan vara med dig Nisse…..kram och mjau på dig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s