Okategoriserade

Tristess och fetknöl…..

I morron är det den stora ”fettknöl operationen” då blir det ett snyggt ärr i nacken men hellre det än att jag får en extra knöl att sätta mössan på.
Så inte nog med att man har mega förkylning så skall de in och beskära mig i nacken men det blir nog bra, jag får ju några extra dagar ledigt så då skall jag återhämta mig….hoppas jag…
Annars så lider jag av tristess och hoppas något roligt kan dyka upp så man har något att skriva om eller ta kort på. Ja i morron får benny lön kanske ta kort på lönespecen….och sedan på kontoutdraget 5 min senare när allt åker till räkningarna, så roligare än så blir det inte denna månad.
Nej nu känner jag att det är dax för sängen och läsa min bok om sekter, som jag läser för andra gången. Skall i morron beställa nya böcker i ämnet och även köpa lite julklappar på samma gång om jag hittar något intressant.
Vi hörs i morron…tjabbaaaa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s