Okategoriserade

Förkyld

Jaha nu är det måndag morron och jag har dragit på mig en ordentlig förkylning. Tappat rösten, ont i kroppen och huvet, så det blir att vara hemma. Men jag måste till jobbet en sväng för att gå igenom kollegornas löner men jag slipper att vara ute på golvet och jobba. Eftersom jag skall operera bort min fettknöl i morron så måste jag vara frisk. Så dagen lär väll bara till att sitta vid datan och läsa lite fackliga saker.
Bennys arbetskompis ligger oxå hemma i flunsa och Benny fick återigen köra ensam till Norge, så han var inte så happy för de.
Tjaaba!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s