Okategoriserade

Nytt golv i köket

Förra året gjorde vi ordning vårt kök och satte klinker på golvet. Vi hade rådfrågat först hos lokal mattläggare och fick besked att det var ok att lägga klinker på linoliummattan. Så vi satte klinker och det blev asbra, i 6månader då började vi se saker hända. Fogarna började spricka och plattorna lossna. Kontaktade försäljaren igen om råd och sade att vi kunde ta bort de lösa plattorna och göra limma fast igen. När vi gör det ser vi att linoliummattan har krekalerat helt och var helt porös.

Flesta plattorna har släppt och det knarrar och knakar när vi går på golvet. Så idag var vi på Byggmax och köpt laminatplattor i svart skiffer. Detta blir billigare och mindre jobb och Benny vill inte slita i flera helger med fogning m.m. . Det har varit ett slit hela dagen men vi fick nästan alla plattor hela så vi skall klinka med detta i tvättstugan istället.

 Så här såg det ut under klinkerplattorna, helt krekalerat och poröst.

Här är det nya golvet i laminat som kommer att bli jättebra och enklare att lägga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s