Okategoriserade

Shabby Chic – Jennings

Efter att varit i Scottland och sprungit i alla möjliga butiker vill man bara kolla inredning. Så det blir att ögon shoppa och köpa mindre saker till man blir miljonär. Eftersom vi reser mycket så går mycket av ekonomin dit, men man får ju mycket ideer och inspiration av alla resor oxå. Men än så länge så blir det vitt hemma hos mig med lite shabby chic som jag målar och grejar med själv. Sedan köper jag detaljer som förhöjer det jag har ”shabby chic’at”. Här lite bilder från Jenning´s som är Scottlands motsvarighet till Londons Harrods.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s