Okategoriserade

De gyllene skorna

Hade lovat mina tjejer att köpa dem varsin present från Edinburgh. Nu är ju prisnivån rätt hög i Scottland och de flesta skorna jag såg låg på ca 700 sek och så mycket hade jag inte tänkt mig. Men efter att hittat ett köpcentra på Princess Mall hittade jag dessa skor och de är as snygga och 200sek var helt ok. De ser ut att gå i guld men de är i silver med en massa färger i glittret, så de passar till det mesta.Jag älskar att köpa crazy skor och dessa var sköna att ha på sig och ok att gå i för sina 13cm höga klack…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s